Parking Passy

De parking Passy is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het winkelcentrum Passy Plaza.

Auto toegang
80 rue de Passy, 75016 Paris, France
  • Uurboeking
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uur
-30%19,32 €
di. 5 jul.
02:15
di. 5 jul.
08:15
5 jul. - 5 jul. 2022
02:15 - 08:15
19,32 €
27,60 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Passy betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Bij uw aankomst op de parking Passy, gelegen te 80 rue de Passy - 75016 Paris, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Passy, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
1.8 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • ToilettenToiletten
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • CarwashCarwash