Menu icon

Parking Vélodrome National de Saint-Quentin-en-Yvelines

  • Lijst
  • Kaart
Harlay Pont Neuf
Quai des Orfèvres, 75001 Paris
Partner INDIGO
Lutèce
Bd du Palais, 75004 Paris
Partner INDIGO
Passy
80 Rue de Passy, 75016 Paris
Partner INDIGO
Place Saint-Michel
25 Rue Francisque Gay, 75006 Paris
Partner INDIGO
Radio France
17 Rue du Ranelagh, 75016 Paris
Partner INDIGO

Parking Vélodrome National de Saint-Quentin-en-Yvelines

Parkeergelegenheid bij het Nationaal Velodrome van Saint-Quentin-en-Yvelines

Het Nationaal Velodrome van Saint-Quentin-en-Yvelines staat als een juweel, klaar om de wielerwedstrijden van de Olympische Spelen van Parijs te organiseren. Ingehuwd in 2014, is deze uitzonderlijke faciliteit het hoofdkwartier van de Franse Wielerbond en een waar symbool van sportieve excellentie. De ultramoderne faciliteiten hebben de grootste Franse teams gehuisvest, waardoor deze locatie een centrum van elite wielrennen is.

Parkeer- en Pendelfaciliteiten

  • INDIGO Radio France Parkeergelegenheid - Transport RER C: 50 minuten
  • INDIGO Passy Parkeergelegenheid - Transport RER C: 51 minuten
  • INDIGO Place Saint-Michel Parkeergelegenheid - Transport RER C: 54 minuten
  • INDIGO Lutèce Parkeergelegenheid - Transport RER C: 56 minuten
  • INDIGO Harlay-Pont Neuf Parkeergelegenheid - Transport RER C: 58 minuten

Het Nationaal Velodrome heeft al zijn stempel gedrukt door wereldberoemde wedstrijden te organiseren, zoals de wereldkampioenschappen in 2015 en de Europese kampioenschappen in 2016. Het bereidt zich nu voor om de locatie te zijn voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2024.

Genesteld dicht bij het BMX-stadion van Saint-Quentin-en-Yvelines, de Nationale Golf, de heuvel van Élancourt en het majestueuze Kasteel van Versailles, biedt het Nationaal Velodrome een idyllische omgeving voor sport- en toerismeliefhebbers.

Bediend door het station "Saint-Quentin-en-Yvelines", is het Nationaal Velodrome bereikbaar via de RER C, Trein N vanaf het station Montparnasse in Parijs, en Trein U vanaf het station La Défense. Toeschouwers wordt sterk aangeraden hun reis vooraf te plannen om rustig aan te komen bij de sportlocatie.

Reserveer uw parkeerplaats 

Om uw comfort en gemoedsrust te garanderen tijdens uw bezoek aan het Nationaal Velodrome, overweeg om uw parkeerplaats te reserveren. Nabijgelegen INDIGO-parkeerplaatsen bieden een handige oplossing voor het parkeren van uw voertuig. Met hun gegarandeerde beschikbaarheid en snelle toegang tot de locatie, zorgen INDIGO-parkeerplaatsen voor een stressvrije parkeerervaring.

Na de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs zal het Nationaal Velodrome blijven schitteren als een centrum van excellentie voor het Franse wielrennen, klaar om de grootste internationale wedstrijden te organiseren en te dienen als broedplaats voor het opkomende talent in de wereld van het baanwielrennen.

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.