Menu icon
Background

Parking abonnement

In de parkings van INDIGO bieden wij u een breed scala aan abonnementen, ontworpen om te voldoen aan uw parkeerverwachtingen, of het nu voor dagelijks, professioneel of residentieel gebruik.

Het is lente!

Tot 50 dagen gratis parkeren*
met een jaarabonnement op Indigo Neo

Een aangepast aanbod

Indigo Neo abonnementen bieden een ideale oplossing in stedelijke gebieden om te voldoen aan uw parkeerbehoeften dankzij onze ruime keuze aan INDIGO parking in Europa. Als u kiest voor onze abonnementen, profiteert u van een tarief dat is aangepast aan uw behoeften, en dit in een overdekte omgeving.

Als u zich abonneert op een parking van INDIGO, biedt u een geruststellende omgeving voor uw auto, in hoogwaardige parkings. Als u Indigo Neo wilt abonneren, kiest u voor eenvoud, gemak en flexibiliteit. Beheer uw abonnement op afstand in een paar klikken, ga uw parking direct binnen met de kentekenplaat of uw badge, ga in en verlaat wanneer u wilt en geniet van onbeperkt parkeren van uw abonnement.

Wilt u zich abonneren? Het is erg makkelijk!

1

Mijn parking kiezen

Kies het aanbod dat bij u past, in de parking van uw keuze via de Indigo Neo app of website.
2

Kies een betaalmiddel

Kies een contractperiode, selecteer vervolgens de gewenste betaalmethode (creditcard, automatische incasso) en schrijf je in!
3

Ik gebruik mijn abonnement

Ontvang uw toegangspasje of gebruik uw abonnement meteen met het lezen van kentekenplaten in onze connected INDIGO-parkings.
Een abonnement zoeken

Abonnement auto: waarom kiezen voor Indigo Neo?

Bij indigo Neo zijn wij van mening dat het belangrijk is om uw parkingabonnement voor uw auto te kiezen. Hier volgen een paar redenen waarom onze klanten kiezen voor onze abonnementsaanbiedingen:

Een aanbod beschikbaar in heel Frankrijk en Europa

Onze abonnementen waarmee u uw auto kunt parkeren op parkings van INDIGO zijn beschikbaar in veel steden in Frankrijk, Spanje, België, Luxemburg en Zwitserland. De grootste keuze aan parkings is bij INDIGO!

Bescherming tegen het weer

Deze ruimten bieden bescherming tegen de elementen. Vertuigen kunnen beschadigd raken door regen, sneeuw, ijs en zelfs UV-stralen. Door ze binnen te parkeren, beperkt u het risico op schade veroorzaakt door het weer. Ook het risico van materiële degradatie verminderen, bijvoorbeeld in verband met verkeersschokken of contact met de externe omgeving.

Comfortabel en gemakkelijk

Uw voertuig overdekt parkeren kan praktischer en comfortabeler zijn. U zult niet op zoek moeten gaan naar een parkeerplaats op straat en u hoeft niet ver te lopen om op uw bestemming te komen. Bovendien vermijdt u, door te kiezen voor een dergelijke plaats, verkeersrisico's zoals auto-ongelukken.

Lagere kosten

Meestal zijn ondergrondse parkings goedkoper dan parkeerplaatsen op straat, vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Hoewel dit afhangt van de plaats waar u zich bevindt, is het de moeite waard om de tarieven te vergelijken en te bekijken of u geld kunt besparen door voor een ondergrondse INDIGO parkings te kiezen.
  1. Startpagina
  2. Onze producten
  3. Abonnement
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.

BELANGRIJKE MEDEDELING: De INDIGO Groep heeft vernomen dat zijn naam wordt gebruikt voor frauduleuze doeleinden.Meer info