Menu icon

Onze diensten

Ontdek alle diensten die beschikbaar zijn in onze parkings.

Mobiliteitsgerelateerde diensten

Autoverhuur

Sommige partner verhuurbedrijven (Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Enterprise ...) zijn aanwezig in de parkings van INDIGO, voornamelijk in de buurt van treinstations. Zo kunt u uw huurauto gemakkelijk ophalen en weer terugbrengen .

Autodelen

INDIGO werkt met een aantal car-sharing spelers (Getaround, Ubeeqo en Citiz), samen zodat umet slechts een paar klikken een voertuig kunt boeken. Dankzij een contactdoos die in de auto is geïnstalleerd, kunt u deze op de parkeerplaats vinden en direct met uw smartphoneopenen en sluiten.

Carpooling

Om carpooling en gedeelde mobiliteit te bevorderen zijn de parkings van INDIGO uitgerust met zichtbare zones die dienst doen als verzamelpunt.

Valet parking

Aan de kiss & ride zone van sommige treinstations en luchthavenskunt u een valet-service reserveren. Deze staat in voor het parkeren en ophalen van uw voertuig. Wanneer u terugkeert, haalt u uw voertuig op dezelfde locatie op.

Parkeerplaatsbegeleiding

Dankzij de lichtgevende diodes kunt u in één oogopslag zien welke parkeerplaatsen vrij zijn. Dankzij parkeerplaatsbegeleiding kunt u zich concentreren op uw rijgedrag en snel en veilig parkeren.

Nummerplaatherkenning

De meeste INDIGO parkings zijn uitgerust met nummerplaatherkenning om het verkeer vlotter te laten verlopen. Na activatie van de "On-demand" -functie in de Indigo Neo app, hoeft u geen ticket meer te nemen, opent de slagboom vanzelf en ontvangt u uw betalingsbewijs per e-mail aan het einde van uw parkeersessie.

Cyclopark

Ongeveer twintig INDIGO parkings zijn uitgerust met Cyclopark diensten. Dit zijnbeveiligde parkeerplaatsen voor fietsen, inclusief een breed gamma aan diensten voor de gebruikers (onderhouds- en reparatiegereedschap, opladen van batterijen, comfortruimte, enz.).
Het Cyclopark abonnement zal binnenkort beschikbaar zijn op Indigo Neo. Ondertussen kunt u terecht in de winkel van de parking voor alle beschikbare formules.

Diensten voor voertuigen

Carwash

Hebt u geen tijd om uw auto te wassen? Er zijn Carwash diensten beschikbaar in de INDIGO parkings. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto onder handen laten nemen terwijl u aan het winkelen bent.

Bandenspanning

U kunt de bandenspanning van uw voertuig in de INDIGO parkings controleren. Maak gebruik van de opblaaspunten voor banden en controleer de spanning van uw banden, zodat u veilig de weg op kunt.

Opblaaspunt voor banden

Correct opgepompte banden zijn veiliger Daarom stelt INDIGO opblaaspunten voor banden ter beschikking voor fietsen en auto's in de parkings.

Batterij

In sommige parkings kan u in de winkel startkabels uitlenen bij problemen met het starten van uw voertuig. U kunt de parking in alle rust verlaten.

Elektrisch Laadpunt

Vele INDIGO parkings zijn vandaag uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen. De laadpunten van het type T2 en T3 leveren een vermogen van 7 kWh, waarmee u uw voertuig in 4 uur kunt opladen.
De oplaadpunten zijn geschikt voor laadkaarten van alle aanbieders van laadpassen (waaronder Alizé, Chargemap, Izivia, Blink Charging, Luminus, enz.).
Een abonnement voor de oplaaddienst zal binnenkort beschikbaar zijn op Indigo Neo. Ondertussen kunt u terecht in de winkel van de parking voor alle beschikbare formules.

Persoonlijke dienstverlening

Control Room

De parkingwachters van INDIGO zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en reageren snel op eventuele problemen in de parkings.
Als u belt of als er een alarm wordt geactiveerd, biedt onze dienst Control Room onmiddellijk hulp. Indien nodig kan er een noodteam ter plaatse worden gestuurd.

Afhaalpunten

In de parkings van INDIGO zijn afhaalpunten (bpost, Mondial Relay, ...) beschikbaar. Dit beperkt het aantal ritten voor de bezorgers en stelt u in staat uw bestelling af te halen wanneer u maar wilt, 24 uur per dag.

INDIGO winkel

Voor meer informatie over onze producten en diensten kan u terecht bij onze parkingwachters in winkel van een aantal parkings. U hebt ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen op de website van INDIGO.

Dit is een overzicht van de diensten die beschikbaar zijn in de INDIGO parkings. Hou er rekening mee dat sommige parkings niet over deze diensten beschikken.

Veelgestelde
vragen

Bekijk alle FAQ

Wat gebeurt er als ik eerder aankom of de parking verlaat nadat mijn reservatie is afgelopen?

Maak u geen zorgen, we weten dat het verkeer in de stad soms verrassingen in petto kan hebben.
U kunt dus op elk moment voor uw reservatie aankomen en na het einde blijven zonder te worden geblokkeerd. Maar denk eraan, de extra tijd die u voor of na de gereserveerde periode gebruikt, wordt aangerekend aan het normale gangbare tarief en zal toegevoegd worden aan uw oorspronkelijke factuur.
De reservatie past zich niet aan volgens uw gewijzigde aankomst- en vertrektijden; er is geen terugbetaling mogelijk voor de niet gebruikte tijd van de vooraf betaalde reserveratie.
Het is een vooruitbetaling voor een opgegeven periode, op een opgegeven datum. U geniet van de aangeboden korting tijdens de gehele duur van deze periode, die wordt bepaald door de begin- en eindtijd die u bij uw oorspronkelijke reservatie hebt gekozen.

Ik heb de parking verlaten, maar mijn sessie loopt nog steeds. Wat moet ik doen?

Klik op de knop "Stel uw vraag" in de footer en selecteer vervolgens de volgende schermen: "Ik heb een vraag over...". / "een reservatie" / "Ik ben uit de parking gereden, maar mijn sessie loopt nog."
Log in met uw Indigo Neo profiel, vul uw nummerplaat, de data / tijdsduur / parking in, en stuur ons uw aanvraag.

Opgelet: dit geldt alleen voor sessies per uur met On-demand toegang of in combinatie met een reservatie om eventuele tijdsoverschrijdingen voor of na te berekenen.

Ik heb een reservatie aangemaakt voor een voertuig en wil uiteindelijk met een ander voertuig parkeren. Is dat mogelijk?

Een reservatie is gekoppeld aan de nummerplaat van het voertuig dat er aan is verbonden.
Als u een reservatie hebt aangemaakt voor een voertuig A en u eigenlijk wilt parkeren met een voertuig B, moet u uw reservatie annuleren (tot een uur voor de begintijd van uw reservatie) en opnieuw een reservatie aanmaken met de nummerplaat van het voertuig dat u gaat gebruiken.

Kan ik Indigo Neo gebruiken met een huurauto?

Natuurlijk! U hoeft enkel de nummerplaat toe te voegen aan uw account, maar vergeet niet om een einddatum van het huurcontract toe te voegen voor dit voertuig.
Ga hiervoor naar "Mijn account" en vervolgens naar "Mijn voertuigen". U kunt een bestaand voertuig aanpassen of een nieuw voertuig toevoegen. Gebruik op de pagina van het betreffende voertuig "Voertuig te huur of te koop” en vermeld vervolgens de datum en tijd van het einde van de huurperiode of de voorziene verkoopdatum. Het voertuig wordt op deze datum automatisch verwijderd.

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.