Onze diensten

Ontdek alle diensten die beschikbaar zijn in onze parkings.

Mobiliteitsgerelateerde diensten

Autoverhuur

Sommige partner verhuurbedrijven (Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Enterprise ...) zijn aanwezig in de INDIGO-parkings, vooral rond de treinstations. Dit maakt het makkelijk om uw huurauto op te halen en af te zetten .

Carsharing

INDIGO werkt met sommige car-sharing spelers (Getaround, Ubeeqo en Citiz), waarmee je met slechts een paar klikken een voertuig kunt boeken. Dankzij een doos die in de auto is geïnstalleerd, kunt u deze op de parkeerplaats vinden, openen en direct met uw smartphonesluiten.

Carpooling

Om carpooling en gedeelde mobiliteit te bevorderen zijn INDIGO-parkings uitgerust met zichtbare zones als ontmoetingspunten.

Valet service

Bij het afzetten van sommige treinstations en luchthavenskunt u een valet-service reserveren. Deze zorgt voor het ophalen van uw auto en het parkeren voor u. Wanneer u terugkeert, haalt u uw voertuig op dezelfde locatie op.

In-Space begeleiding

Dankzij de lichtgevende diodes kunt u in één oogopslag zien welke parkeerplaatsen vrij zijn. Dankzij het ruimtegeleidingssysteem kunt u zich concentreren op uw rijgedrag en snel en veilig parkeren.

Plaatherkenning

De meeste INDIGO parkings zijn uitgerust met nummerplaatherkenningssystemen om het verkeer vlotter te laten verlopen. Door het activeren van de "On-demand" -functie van Indigo Neo hoeft u geen ticket te nemen, wordt de barrière automatisch geopend en ontvangt u uw ontvangstbewijs per e-mail aan het einde van uw parkeersessie.

Cyclopark

Ongeveer twintig INDIGO-parkings zijn uitgerust met Cyclopark-service. Dit zijnbeveiligde parkeerplaatsen voor fietsen, die een breed scala aan diensten voor gebruikers (onderhouds- en reparatiegereedschap, opladen van batterijen, comfortruimte, enz.).
Het Cyclopark-abonnement zal binnenkort beschikbaar zijn op Indigo Neo. In de tussentijd kunt u Boutique INDIGO bezoeken om alle beschikbare formules te bekijken.

Voertuigservices

Wassen

Hebt u geen tijd meer om uw auto te wassen? Total Wash-stations zijn beschikbaar in de INDIGO-parkings. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto laten verwennen terwijl u aan het winkelen bent.

Bandenspanning

U kunt de bandenspanning direct in de INDIGO-parkings controleren. Maak gebruik van de selfservice bandenspanningsmeters en controleer uw banden, zodat u veilig de weg op kunt.

Bandenspanningstoestel

Met correct opgepompte banden is dit een betere veiligheid. Daarom stelt INDIGO bandenvulstations ter beschikking voor fietsen en auto's, rechtstreeks op de parkings.

Batterij

In sommige parkings kunnen de INDIGO Boutiques u batterijen ter beschikking stellen voor het geval u problemen heeft met het starten van uw voertuig. U kunt de parkeerplaats in volledige rust verlaten.

Laadstation

Veel INDIGO-parkings zijn nu uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen. De stopcontacten van het type T2 en T3 leveren een vermogen van 7 kVa, waarmee u uw voertuig in 4 uur kunt opladen.
De oplaadstations zijn compatibel met de kaarten van alle operatoren (waaronder Alizé, Chargemap en Izivia).
Het abonnement op de oplaaddienst zal binnenkort beschikbaar zijn op Indigo Neo. In de tussentijd kunt u Boutique INDIGO bezoeken om alle beschikbare formules te bekijken.

Diensten met betrekking tot de persoon

INDIGO boetieks

Voor meer informatie over onze producten en diensten staan onze agenten tot uw beschikking in de INDIGO-boutiques, gelegen in sommige parkings. Je hebt ook de mogelijkheid om een afspraak direct op de INDIGO website te plannen.

Teleoperatie

De INDIGO-agenten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en reageren snel op eventuele problemen op de parkings.
Als u belt of als er een alarm wordt geactiveerd, biedt de afstandsbediening onmiddellijk hulp. Indien nodig kan ook een noodteam ter plaatse worden gestuurd.

Pakketrelais

In de parkings van INDIGO zijn afhaalpunten (Amazon Locker, Pickup en Rexel) beschikbaar. Dit beperkt het aantal ritten voor de bezorgers en stelt u in staat uw bestelling af te halen wanneer u maar wilt, 24 uur per dag.

Dit is het geheel van de diensten die beschikbaar zijn in de INDIGO-parkings. Houd er rekening mee dat sommige parkings niet over deze diensten beschikken.

Wat gebeurt er als ik eerder aankom of de parkeerplaats verlaat nadat mijn boeking is voltooid?

Maak je geen zorgen, we weten dat het verkeer in stedelijke gebieden een verrassing kan zijn.
U kunt dus op elk moment voor uw reservering aankomen en na het einde blijven zonder te worden geblokkeerd. Elke extra tijd die u voor of na de gereserveerde periode doorbrengt, wordt echter aan u in rekening gebracht tegen de huidige openbare prijs en wordt aan uw oorspronkelijke factuur toegevoegd.
De reservering past zich niet aan aan uw aankomst- en vertrektijden, er is geen mogelijke terugbetaling van een niet verbruikt deel van de vooraf betaalde reservering.
Dit is een vooruitbetaling voor een gedefinieerd tijdsbereik op een gedefinieerde datum. U hebt recht op de korting die wordt aangeboden voor de gehele periode, die wordt bepaald door de begin- en eindtijden die in uw oorspronkelijke boeking zijn gekozen.

Ik heb de parkeerplaats verlaten, maar mijn sessie loopt nog steeds. Wat moet ik doen?

Klik op de onderstaande koppeling om ons een bericht te sturen en selecteer vervolgens de volgende schermen: "Ik heb een probleem met het parkersessie op een type parkeergarage ..." Ik ben van de parkeerplaats gekomen, maar mijn sessie is nog bezig
Log in met je Indigo Neo profiel, vul je kenteken in en de data / tijden / parking, stuur ons deze email.

Attentie, dit geldt alleen voor sessies die elk uur geopend zijn, met On-demand toegang of parallel met reserveringen om eventuele overschrijdingen voor of na te berekenen.

Ik heb een reservering gemaakt voor een voertuig, en ik zal eindelijk met een ander voertuig parkeren, is dat mogelijk?

Een reservering is gekoppeld aan het kenteken van het voertuig waaraan het is gekoppeld.
Als u een reservering hebt gemaakt voor een voertuig A en u eindelijk wilt parkeren met een voertuig B, moet u uw reservering annuleren (tot een uur voor de begintijd van uw reservering) en doe het opnieuw met de kentekenplaat van het voertuig dat u gaat gebruiken voor deze reservering.

Kan ik Indigo Neo gebruiken met een huurauto?

Natuurlijk! Voeg het kentekenplaat gewoon toe aan uw klantaccount, maar zorg ervoor dat u een einddatum voor de huur van dit voertuig toevoegt.
Ga hiervoor naar "Mijn account" en vervolgens naar "Mijn voertuigen". U kunt een bestaand voertuig bewerken of een nieuw voertuig toevoegen. Gebruik op de pagina van het betreffende voertuig "Voertuig te huur of te koop” en vermeld vervolgens de datum en tijd van het einde van de huur of de verkoopdatum. Het voertuig wordt op deze datum automatisch verwijderd.