Menu icon

Parking Stadion van de Eiffeltoren

  • Lijst
  • Kaart
Alma George V
19 Av. George V, 75008 Paris
Partner INDIGO
Champs Elysées
64 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris
Partner INDIGO
Etoile Friedland
31 Av. de Friedland, 75008 Paris
Partner INDIGO
Foch
8 Av. Foch, 75116 Paris
Partner INDIGO
George V
103 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris
Partner INDIGO
Kléber-Trocadéro
65 Av. Kléber, 75116 Paris
Partner INDIGO
Passy
80 Rue de Passy, 75016 Paris
Partner INDIGO
Pasteur-Montparnasse
81 Rue Falguière, 75015 Paris
Partner INDIGO
Radio France
17 Rue du Ranelagh, 75016 Paris
Partner INDIGO
Sèvres Babylone
Rue Velpeau, 75007 Paris
Partner INDIGO
Victor Hugo Pompe
120 Av. Victor Hugo, 75116 Paris
Partner INDIGO

Parking Stadion van de Eiffeltoren

Parkeren Stade Tour Eiffel

Het Stade Tour Eiffel is een arena van de Olympische Spelen in Parijs, waar beachvolleybal en blindenvoetbal tot leven komen in het hart van het Champ-de-Mars. Gelegen tussen de imposante gevel van de Militaire School in het zuiden en de majestueuze Eiffeltoren die de Seine domineert, wordt deze ruimte een echte openluchtsportarena, waar iedereen de kans krijgt om te genieten van de betoverende sfeer van de locatie.


Het Champ-de-Mars, een convergentiepunt tijdens de Spelen in Parijs, zal vibreren op het ritme van de wedstrijden, niet alleen de tijdelijke arena van het Stade Tour Eiffel huisvesten, maar ook andere evenementen die worden gehouden in het Grand Palais Éphémère, een monumentaal gebouw opgericht op Place Joffre sinds 2021.De nabijgelegen parkeerplaatsen

Parkeerplaats INDIGO Kleber-Trocadéro: 18 min lopen - 1.3 km

Parkeerplaats INDIGO Alma-George V: 20 min lopen - 1.4 km

Parkeerplaats INDIGO Radio France: 21 min lopen - 1.6 km

Parkeerplaats INDIGO Passy: 25 min lopen - 1.8 km

Parkeerplaats INDIGO Victor Hugo-Pompe: 26 min lopen - 1.9 km


De andere parkeerplaatsen liggen op loopafstand van 27 tot 34 minuten.Transferparkeerplaatsen

Parkeerplaats INDIGO Haussmann-Galeries Lafayette - Transport M8 & RER C: 13 min

Parkeerplaats INDIGO Camille Desmoulins - Transport RER C: 18 min

Parkeerplaats INDIGO Méridien-Étoile - Transport RER C: 19 min

Parkeerplaats INDIGO Lutèce - Transport RER C: 19 min

Parkeerplaats INDIGO Haussmann-Galeries Lafayette - Transport M9 & RER C: 21 min

Andere parkeerplaatsen zijn beschikbaar met een reistijd variërend van 22 min tot 1u14, vind ze hier.Naar het Stade Tour Eiffel komen

Om uw aankomst bij het Stade Tour Eiffel te vergemakkelijken, raden we u aan uw parkeerplaats van tevoren te reserveren om uw toegang tot het stadion te vergemakkelijken.


De parkeerplaatsen van INDIGO bieden u een praktische parkeeroplossing op een steenworp afstand van de Olympische locatie. Profiteer van onze exclusieve voordelen en voordelige tarieven door te reserveren via de Indigo Neo-app of rechtstreeks via de website www.indigoneo.fr.


Kies nu voor het reserveren van uw INDIGO parkeerplaats en geniet optimaal van uw ervaring bij de Olympische Spelen van Parijs in het Stade Tour Eiffel. Ontdek onze nabijgelegen INDIGO parkeerplaatsen, ontworpen om uw ervaring nog aangenamer te maken:


Parkeerplaats INDIGO Kléber-Trocadéro

Gelegen nabij de Trocadéro, biedt Parkeerplaats INDIGO Kléber-Trocadéro gemakkelijke toegang tot de Olympische locaties en de toeristische attracties van Parijs. De centrale ligging maakt het een ideale keuze voor bezoekers die de stad willen verkennen terwijl ze de Olympische evenementen bijwonen.


Parkeerplaats INDIGO Alma-George V

Parkeerplaats INDIGO Alma-George V biedt een strategische locatie nabij de Avenue Montaigne en de Champs-Élysées. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een praktische parkeerplaats tijdens de Olympische Spelen, deze parkeerplaats biedt aantrekkelijke tarieven en online reserveringsopties om een beschikbare parkeerplaats tijdens de evenementen te garanderen.


Parkeerplaats INDIGO Radio France

Gelegen nabij het Maison de la Radio, biedt Parkeerplaats INDIGO Radio France een praktische parkeeroptie voor bezoekers van de Olympische Spelen. Met beschikbare plaatsen en voordelige tarieven, stelt deze parkeerplaats bezoekers in staat om volop te genieten van de Olympische evenementen zonder zich zorgen te maken over parkeren.


Parkeerplaats INDIGO Passy

Parkeerplaats INDIGO Passy is gelegen in het chique 16ᵉ arrondissement, biedt gemakkelijke toegang tot de Olympische locaties en de omliggende attracties. Met aantrekkelijke tarieven en online reserveringsopties beschikbaar, zorgt deze parkeerplaats voor een praktische en probleemloze parkeerervaring voor bezoekers van de Olympische Spelen.Parkeerplaats INDIGO Victor Hugo-Pompe

Gelegen in de prestigieuze wijk van Avenue Victor Hugo, biedt Parkeerplaats INDIGO Victor Hugo-Pompe gemakkelijke toegang tot de Olympische locaties en de stadsattracties. Met concurrerende tarieven en online reserveringsopties beschikbaar, zorgt deze parkeerplaats voor een comfortabele en zorgeloze parkeerervaring voor bezoekers van de Olympische Spelen.


Zoals alle drukbezochte plaatsen in Parijs, wordt de Arena ook goed bediend door het openbaar vervoernetwerk van Parijs.


Het wordt bediend door:

RER C: de stations "Champ de Mars Tour Eiffel" en "Pont de l’Alma"

Metro 6: het station "Bir Hakeim"

Metro 9: het station "Alma Marceau" (Metro 9)


We raden u ten zeerste aan om voldoende reistijd te plannen en ruim op tijd te arriveren op de wedstrijdlocatie.


Mis de kans niet om culturele en sportieve evenementen van topniveau bij te wonen in dit nieuwe complex. Reserveer nu uw parkeerplaats bij INDIGO en beleef onvergetelijke momenten in het Stade Tour Eiffel.

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.