Menu icon

Parking Roland Garros

  • Lijst
  • Kaart
Point du Jour
Pl. Abel Gance, 92100 Boulogne-Billancourt
Partner INDIGO

Parking Roland Garros

Parkeren in de buurt van Stade Roland-Garros

Dit stadion is niet zomaar een stadion, het is een legendarische plek in de internationale tenniswereld die zich voorbereidt om de Olympische Spelen van Parijs te organiseren. Dit stadion, beladen met geschiedenis, staat klaar om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn legendarische verhaal tijdens de Olympische Spelen van Parijs.

Gelegen aan de rand van het Bois de Boulogne, vlakbij het Parc des Princes, is Roland-Garros veel meer dan alleen een tennisstadion. Het is een iconische plek die elk jaar een van de vier Grand Slam-toernooien huisvest, een evenement dat wereldwijd gepassioneerd wordt gevolgd en georganiseerd wordt door de Franse Tennisfederatie.

Stade Roland-Garros: Beleef de Olympische Spelen van 2024 

Gemoderniseerd op verschillende momenten om te kunnen concurreren met de grootste tennisstadions, beslaat het nu 12 hectare en heeft het 18 gravelbanen. Het laatste moderniseringsplan, voltooid in 2021, voegde innovatieve faciliteiten toe zoals een retratief dak boven het Philippe-Chatrier Court en de fantastische Simonne-Mathieu Court, geïntegreerd in de Serres d'Auteuil-tuinen.

Parkeermogelijkheden in de buurt 

Parkeergarage INDIGO Point du jour: 22 minuten lopen - 1,7 km 

Parkeergarage INDIGO Bellefeuille: 20 minuten lopen - 1,5 km

Park and Ride faciliteiten 

Parkeergarage INDIGO Alma-George V - Vervoer M9: 27 minuten 

Parkeergarage INDIGO Cours de l'Ile Séguin - Vervoer M9: 28 minuten 

Parkeergarage INDIGO Sèvres Babylone - Vervoer M10: 29 minuten

Parkeergarage INDIGO Place Saint-Michel - Vervoer M10: 31 minuten 

Parkeergarage INDIGO Saint-Germain-des-Près - Vervoer M10: 31 minuten

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat toeschouwers hun reis van tevoren plannen om rustig bij de sportlocatie aan te komen.

Reserveer uw parkeerplaats 

Om uw comfort en gemoedsrust te garanderen bij een bezoek aan Stade Roland-Garros, overweeg om uw parkeerplaats te reserveren. Nabijgelegen INDIGO-parkeergarages bieden een handige oplossing om uw voertuig te parkeren. Met hun gegarandeerde beschikbaarheid en snelle toegang tot de locatie zorgen INDIGO-parkeergarages voor een stressvrije parkeerervaring.

Na de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs zal Stade Roland-Garros blijven schitteren als centrum van excellentie voor het Franse tennis, klaar om de grootste internationale competities te organiseren en te dienen als kweekvijver voor nieuwe talenten in de wereld van het baanwielrennen.

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.