Menu icon

Onze producten

Al onze parkeeroplossingen zijn hier

Op straat

Betaal en beheer uw parkeersessie in real-time.


on street
Betaal uw parkeerplaats van op afstand

In bepaalde steden kunt u met Indigo Neo uw parkeersessie op straat betalen. U hoeft alleen maar de geolocatiefunctie te activeren om de locatie van uw voertuig te valideren.

U kunt uw parkeersessie van op afstand verlengen of stopzetten, rechtstreeks vanaf uw smartphone. Op die manier betaalt u alleen voor de tijd die u daadwerkelijk hebt gebruikt.

Indigo Neo is rechtstreeks geintegreerd met het controlesysteem van de parkeerwachters. Aan de hand van de nummerplaat, die in uw account is geregistreerd, kunnen ze in real-time controleren of er via de Indigo Neo applicatie een parkeersessie is gestart.

Neem een parkeervergunning voor straatparkeren

Indigo vereenvoudigt het aanvragen van een parkeervergunning voor straatparkeren in de steden die dit aanbieden. Hierdoor hebt u toegang tot de speciale tarieven op Indigo Neo.


Voor alle andere steden, klik op de website van uw stad.

Zie de Algemene Verkoopsvoorwaarden

On-demand

Activeer contactloos parkeren.


on demand
Activeer de On-demand toegang

Als u deze functie activeert, kunt u dankzij nummerplaatherkenning in de hiermee uitgeruste parkings in- en uitrijden zonder een ticket te kopen.

Ongeacht of u de parking in- of uitrijdt; de slagboom gaat vanzelf open.

Het is niet langer nodig om uw parkingtickets te bewaren

Niet langer betalen aan de kassa of aan de uitrit, de afrekening gebeurt automatisch via uw Indigo Neo account. U ontvangt uw factuur onmiddellijk per e-mail aan het einde van uw parkeersessie.

exemple facture
Zie de Algemene Verkoopsvoorwaarden

Parkingpas

Eén duur, één prijs.


daily calendar
Dagpas

Voor uw dagelijkse verplaatsingen is de dagpas uw beste keuze. U kunt genieten van een korting tot 30% in vergelijking met het normale gangbare uurtarief dat u ter plaatse zou betalen.

weekly calendar
Weekpas

We hebben ook een weekpas. Parkeer 7 dagen tegen een vaste prijs in de parking van uw keuze, vanaf 25€.

evening calendar
Avondpas

Een uitstapje naar het restaurant, een bioscoop of een show gepland? Kies de avondpas en parkeer de hele avond tegen een voordelige prijs.

weekend calendar
Weekendpas

Als u van plan bent een weekendje weg te gaan, parkeer uw auto dan in de parking aan een vaste prijs gedurende 3 dagen, voornamelijk in de buurt van treinstations.

Zie de Algemene Verkoopsvoorwaarden

Reservatie

Tot wel -30% korting bij een voorafgaande reservatie van uw parkeerplaats.


booking
Reserveer met een paar klikken

Met Indigo Neo kunt u ook op voorhand een parkeerplaats reserveren in de parkings. Door vooraf te betalen voor de duur van uw parkeersessie, geniet u een korting tot 30% ten opzichte van het normale gangbare uurtarief in de parking. U hoeft geen ticket meer te nemen aan de inrit van de parking, de slagbomen gaan open dankzij de herkenning van uw nummerplaat en u ontvangt uw betalingsbewijs per e-mail aan het einde van uw parkeersessie.

Zie de Algemene Verkoopsvoorwaarden

Abonnement

Parkeer onbeperkt in de parking van uw keuze.


subscription calendar
Abonnement 24/7

Met dit abonnement kunt u parkeren in de parking van uw keuze zonder tijdslimiet of tijdsbeperking.

subscription calendar
Kantoorabonnement

Ideaal voor werknemers en bedrijven, met het Kantoorabonnement kunt u uw auto een hele dag, tijdens de kantooruren, parkeren.

subscription calendar
Nacht- en weekendabonnement

Als u uw auto wilt parkeren in een ondergrondse parking in plaats van op straat, dan is dit abonnement geknipt voor u.

subscription available soon
Bewonersabonnement

In sommige steden kunt u, mits voorlegging van de nodige bewijsstukken, genieten van een speciaal tarief voor bewoners.

Zie de Algemene Verkoopsvoorwaarden

Veelgestelde
vragen

Bekijk alle FAQ

Wat gebeurt er als ik eerder aankom of de parking verlaat nadat mijn reservatie is afgelopen?

Maak u geen zorgen, we weten dat het verkeer in de stad soms verrassingen in petto kan hebben.
U kunt dus op elk moment voor uw reservatie aankomen en na het einde blijven zonder te worden geblokkeerd. Maar denk eraan, de extra tijd die u voor of na de gereserveerde periode gebruikt, wordt aangerekend aan het normale gangbare tarief en zal toegevoegd worden aan uw oorspronkelijke factuur.
De reservatie past zich niet aan volgens uw gewijzigde aankomst- en vertrektijden; er is geen terugbetaling mogelijk voor de niet gebruikte tijd van de vooraf betaalde reserveratie.
Het is een vooruitbetaling voor een opgegeven periode, op een opgegeven datum. U geniet van de aangeboden korting tijdens de gehele duur van deze periode, die wordt bepaald door de begin- en eindtijd die u bij uw oorspronkelijke reservatie hebt gekozen.

Ik heb de parking verlaten, maar mijn sessie loopt nog steeds. Wat moet ik doen?

Klik op de knop "Stel uw vraag" in de footer en selecteer vervolgens de volgende schermen: "Ik heb een vraag over...". / "een reservatie" / "Ik ben uit de parking gereden, maar mijn sessie loopt nog."
Log in met uw Indigo Neo profiel, vul uw nummerplaat, de data / tijdsduur / parking in, en stuur ons uw aanvraag.

Opgelet: dit geldt alleen voor sessies per uur met On-demand toegang of in combinatie met een reservatie om eventuele tijdsoverschrijdingen voor of na te berekenen.

Ik heb een reservatie aangemaakt voor een voertuig en wil uiteindelijk met een ander voertuig parkeren. Is dat mogelijk?

Een reservatie is gekoppeld aan de nummerplaat van het voertuig dat er aan is verbonden.
Als u een reservatie hebt aangemaakt voor een voertuig A en u eigenlijk wilt parkeren met een voertuig B, moet u uw reservatie annuleren (tot een uur voor de begintijd van uw reservatie) en opnieuw een reservatie aanmaken met de nummerplaat van het voertuig dat u gaat gebruiken.

Kan ik Indigo Neo gebruiken met een huurauto?

Natuurlijk! U hoeft enkel de nummerplaat toe te voegen aan uw account, maar vergeet niet om een einddatum van het huurcontract toe te voegen voor dit voertuig.
Ga hiervoor naar "Mijn account" en vervolgens naar "Mijn voertuigen". U kunt een bestaand voertuig aanpassen of een nieuw voertuig toevoegen. Gebruik op de pagina van het betreffende voertuig "Voertuig te huur of te koop” en vermeld vervolgens de datum en tijd van het einde van de huurperiode of de voorziene verkoopdatum. Het voertuig wordt op deze datum automatisch verwijderd.

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.