Onze producten

Al onze parkeeroplossingen zijn er

Op straat

Neem afscheid van de parkeermeters.


on street
Betaal uw parkeerplaats van op afstand

In sommige steden kunt u met Indigo Neo uw parkeersessie op straat betalen. U hoeft alleen maar de geolocatiefunctie te activeren om de locatie van uw voertuig te valideren.

U kunt uw parkeersessie van op afstand verlengen of stopzetten, rechtstreeks vanaf uw smartphone. Op die manier betaalt u alleen voor de tijd die u daadwerkelijk hebt gebruikt.

Indigo Neo is rechtstreeks geintegreerd met het controlesysteem van de parkeerwachter. Dankzij de nummerplaat die in uw account is geregistreerd, kunnen ze in real-time controleren of er een parkeersessie is gestart vanuit de Indigo Neo applicatie.

on-demand

Het ticket, een bedreigde soort.


on demand
On-demand toegang activeren

Als u deze functie activeert, kunt u dankzij de nummerplaatherkenning de aangesloten parkings in- en uitrijden zonder een ticket te hoeven kopen.

Of u nu de parkeerplaats inrijdt of verlaat, de barrière gaat automatisch open.

U hoeft uw parkeerticket niet bij te houden

Geen kassa of betaling meer aan de uitrit, de betaling gebeurt automatisch via uw Indigo Neo account. U ontvangt uw factuur direct per e-mail aan het einde van uw parkeersessie.

exemple facture

Dag- of Weekpas

Eén duur, één prijs.


daily calendar
Dagpas

Voor uw dagelijkse verplaatsingen is er een dagpas waarmee u 30% korting krijgt in vergelijking met het parkeertarief dat u ter plaatse zou betalen.

weekly calendar
Weekpas

We voorzien ook een weekpas. Parkeer 7 dagen tegen een vaste prijs op de parkeerplaats van uw keuze, vanaf 25€.

evening calendar
Avondpas

Een uitje naar het restaurant, een bioscoop of een show gepland? Kies voor de Avondpas en parkeer de hele nacht lang tegen een geweldige prijs.

weekend calendar
Weekendpas

Als u van plan bent een weekendje weg te gaan, laat uw auto dan op de parking staan en parkeer aan een vaste prijs gedurende 3 dagen, vooral in de buurt van treinstations.

Reservatie

Voor een paar uren of dagen.


booking
Boek met een paar muisklikken

Bij Indigo Neo kunt u ook vooraf een parkeerplaats reserveren in de parkings. Door vooraf te betalen voor de duur van uw parkeerperiode, krijgt u een korting die kan oplopen tot 30% op het huidige uurtarief in de parkeergarage. U hoeft geen ticket meer te nemen aan de ingang van de parking, de slagbomen gaan open dankzij de herkenning van uw nummerplaat en u ontvangt uw ontvangstbewijs per e-mail op het einde van uw parkeersessie.

Abonnement

Dag en nacht.


subscription calendar
Abonnement 24/7

Met dit abonnement kunt u parkeren in de parking van uw keuze zonder tijdslimiet of tijdsbeperking.

subscription calendar
Abonnement Kantoor

Het abonnement Kantoor is ideaal voor bedrijven, zodat u, tijdens kantooruren, uw auto kunt parkeren.

subscription calendar
Nacht- en weekendabonnement

Als u uw auto wilt parkeren in een ondergrondse parking in plaats van op straat, is dit abonnement voor u.

subscription available soon
Binnenkort beschikbaar
Bewonersabonnement

In sommige steden kunt u profiteren van een speciaal tarief voor bewoners, mits voorlegging van de nodige bewijsstukken.

Wat gebeurt er als ik eerder aankom of de parkeerplaats verlaat nadat mijn boeking is voltooid?

Maak je geen zorgen, we weten dat het verkeer in stedelijke gebieden een verrassing kan zijn.
U kunt dus op elk moment voor uw reservering aankomen en na het einde blijven zonder te worden geblokkeerd. Elke extra tijd die u voor of na de gereserveerde periode doorbrengt, wordt echter aan u in rekening gebracht tegen de huidige openbare prijs en wordt aan uw oorspronkelijke factuur toegevoegd.
De reservering past zich niet aan aan uw aankomst- en vertrektijden, er is geen mogelijke terugbetaling van een niet verbruikt deel van de vooraf betaalde reservering.
Dit is een vooruitbetaling voor een gedefinieerd tijdsbereik op een gedefinieerde datum. U hebt recht op de korting die wordt aangeboden voor de gehele periode, die wordt bepaald door de begin- en eindtijden die in uw oorspronkelijke boeking zijn gekozen.

Ik heb de parkeerplaats verlaten, maar mijn sessie loopt nog steeds. Wat moet ik doen?

Klik op de onderstaande koppeling om ons een bericht te sturen en selecteer vervolgens de volgende schermen: "Ik heb een probleem met het parkersessie op een type parkeergarage ..." Ik ben van de parkeerplaats gekomen, maar mijn sessie is nog bezig
Log in met je Indigo Neo profiel, vul je kenteken in en de data / tijden / parking, stuur ons deze email.

Attentie, dit geldt alleen voor sessies die elk uur geopend zijn, met On-demand toegang of parallel met reserveringen om eventuele overschrijdingen voor of na te berekenen.

Ik heb een reservering gemaakt voor een voertuig, en ik zal eindelijk met een ander voertuig parkeren, is dat mogelijk?

Een reservering is gekoppeld aan het kenteken van het voertuig waaraan het is gekoppeld.
Als u een reservering hebt gemaakt voor een voertuig A en u eindelijk wilt parkeren met een voertuig B, moet u uw reservering annuleren (tot een uur voor de begintijd van uw reservering) en doe het opnieuw met de kentekenplaat van het voertuig dat u gaat gebruiken voor deze reservering.

Kan ik Indigo Neo gebruiken met een huurauto?

Natuurlijk! Voeg het kentekenplaat gewoon toe aan uw klantaccount, maar zorg ervoor dat u een einddatum voor de huur van dit voertuig toevoegt.
Ga hiervoor naar "Mijn account" en vervolgens naar "Mijn voertuigen". U kunt een bestaand voertuig bewerken of een nieuw voertuig toevoegen. Gebruik op de pagina van het betreffende voertuig "Voertuig te huur of te koop” en vermeld vervolgens de datum en tijd van het einde van de huur of de verkoopdatum. Het voertuig wordt op deze datum automatisch verwijderd.