Parking Reine Garonne

De parking Reine - Garonne is een openbare parking zonder reservering toegankelijk met de Hands on Wheel app van Indigo Neo. Hij is ideaal gelegen nabij het Musée des Beaux-Arts van Agen.

Toegang voor auto's
15 Rue Garonne, 47000 Agen
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
6,48 €
ma. 8 aug.
06:15
ma. 8 aug.
12:15
8 aug. - 8 aug. 2022
06:15 - 12:15
6,48 €
7,20 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Reine Garonne?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Reine - Garonneaan 15 rue Garonne - 47000 Agenin tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Reine - Garonnete voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.8 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • VideobewakingVideobewaking