Parking Euralille Grand Palais/Zénith

De parking Euralille Grand Palais/Zénith is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij is ideaal gelegen naast Lille Grand Palais.

Toegang voor auto's
1 Bd des Cités Unies, 59777 Lille
  • Maandelijks abonnement
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Euralille Grand Palais/Zénith?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Euralille Grand Palais/Zénith, aan 1 Boulevard des Cités Unies - 59777 Lille, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Euralille Grand Palais/Zénith, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een OPnGaO-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig
  • VideobewakingVideobewaking