Parking Euralille Gare B (Tours)

De parking Euralille Gare B (Tours) is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij is ideaal gelegen naast het Lille-Europe station.

Auto toegang
179 Boulevard de Turin, 59800 Lille, France
Parkeergelegenheid zonder reserveringGaan
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Euralille Gare B (Tours) betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Rijd u de parking Euralille Gare B (Tours), aan 179 Boulevard de Turin - 59000 Lille, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Euralille Gare B (Tours), te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Kentekenherkenning
Maximale hoogte
1.9 m

Accomodatie

  • VideobewakingVideobewaking