Parking Porte de Saint-Cloud

De parking Porte de Saint-Cloud is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het Parc des Princes.

Toegang voor auto's
2 Av. de la Prte de Saint-Cloud, 75016 Paris
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag Day Pass
26 €
zo. 7 aug.
22:00
ma. 8 aug.
22:00
Day Pass
7 aug. - 8 aug. 2022
22:00 - 22:00
26 €
37,80 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Porte de Saint-Cloud?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Porte de Saint-Cloud, gelegen te 2 Avenue de la Porte de Saint-Cloud - 75016 Paris, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Porte de Saint-Cloud, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • TankstationTankstation
  • CarwashCarwash
  • BandenspanningstoestelBandenspanningstoestel
  • AutoverhuurAutoverhuur
  • FietsverhuurFietsverhuur
  • VideobewakingVideobewaking