Menu icon

Parking Lac 3

Liever een aankomst na 17.00 uur en een vertrek voor 12.00 uur. In geval van onbeschikbaarheid op de gekozen tijdslots, wijzig dan de aankomst- en/of vertrektijden. In het hoogseizoen moet de reservering op zaterdag of zondag beginnen. De overgrote meerderheid van de parkings is volzet, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in bepaalde parkings. Mocht je interesse hebben, kom dan even langs in de winkel aan Lac 3. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op 04 79 40 06 70.

Toegang voor auto's
Pl. Santa Terra, 73320 Tignes
Maximale hoogte
1.9 m
Openingsuren
24u24 7d7

On-demand

De slagboom gaat vanzelf open dankzij nummerplaatherkenning

Meer weten over parkeren in Lac 3

Hoe kom ik in parking Lac 3?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Wanneer u aankomt op de LAC 3-parkeerplaats, gelegen op Place Santa Terra 73320-Tignes, presenteer u zich voor de barrière. Neem geen ticket: toegang is door erkenning van de kenteken en de barrière wordt automatisch geopend.Voordat u zich aanmeldt bij de ingang van de parkeerplaats. Vergeet niet uw digitale noodcode op te halen die beschikbaar is in uw klantengedeelte, op de applicatie of op de website.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terugkeert naar de parkeerplaats van Lac 3 wordt ook uw kenteken herkend en gaat de slagboom open. Vergeet niet uw digitale noodcode op te halen die beschikbaar is in uw klantengedeelte, op de applicatie of op de website.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsing, indien uw voertuig de toegestane hoogte overschrijdt, neem dan contact op met het secretariaat op 04 79 40 06 70.

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.