Parking Saleya

De parking Saleya is een openbare parking toegankelijk zonder reservatie en mogelijkheid tot maandelijks huren. Hij bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Opera van Nice.

Auto toegang
2 Rue Saint Francois de Paule - 06300 Nice
  • Uurboeking
Forfaitair bedrag 6 uur
-30%9,31 €
vr. 1 jul.
01:30
vr. 1 jul.
07:30
1 jul. - 1 jul. 2022
01:30 - 07:30
9,31 €
13,30 €

Er zijn geen aanbiedingen meer beschikbaar voor deze parking.

100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Saleya betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Rijd u de parking Saleya, aan 2 Rue Saint Francois de Paule - 06300 Nice, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Saleya, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Kentekenherkenning
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24/7