Menu icon

Parking Nice Stadium

  • Lijst
  • Kaart
Arénas
455 Prom. des Anglais, 06200 Nice
Partner INDIGO
Magnan
4 Rue de la Corderie, 06000 Nice
Partner INDIGO
Palais Méditerranée
3 Rue du Congrès, 06000 Nice
Partner INDIGO
Saleya
36 Cr Saleya, 06300 Nice
Partner INDIGO

Parking Nice Stadium

Parkeerplaats Stadion van Nice

Het Stadion van Nice, ook bekend onder de naam Allianz Riviera, is ontworpen in 2013 aan de Middellandse Zee, ter vervanging van het oude Stade du Ray. Het is een moderne arena die de thuisbasis vormt voor OGC Nice. Het biedt een unieke sportieve en culturele ervaring, met een unieke architectuur. Het stadion omvat meer dan 10.000m² aan tentoonstellingsruimte en is ontworpen met een ecologisch perspectief, inclusief 7.000m² aan zonnepanelen op het dak en een regenwateropvangsysteem.


Pendelparking

Parking INDIGO Arénas - Vervoer Tram L3: 28 min

Parking INDIGO Magnan - Vervoer Tram L2 + L3: 38 min

Parking INDIGO Palais Méditerranée - Vervoer Bus 8 + 49: 45 min

Parking INDIGO Saleya - Vervoer Bus 8 + 49: 52 min


Dankzij de flexibiliteit en veelzijdigheid huisvest het Stadion van Nice een verscheidenheid aan gerenommeerde culturele en sportevenementen. Naast de wedstrijden van OGC Nice, was het de locatie voor topontmoetingen, inclusief wedstrijden van het EK 2016 en het Franse voetbalelftal. Het herbergt ook het Nationale Sportmuseum, waardoor het stadion jaarlijks duizenden bezoekers trekt en zo bijdraagt aan het culturele erfgoed van de regio.


Parkeren nabij het Stadion van Nice

Voor een zorgeloze ervaring tijdens uw bezoek aan het Stadion van Nice, ontdek de voordelen van parkeren in onze INDIGO parkeergarages nabij het stadion van Nice:


Parking INDIGO Arénas

Deze parkeergarage is gemakkelijk toegankelijk dankzij het contactloze toegangssysteem via kentekenherkenning, wat zorgt voor een gemakkelijke in- en uitgang. Het is bijzonder handig voor reizigers van de luchthaven Nice-Côte d'Azur, slechts 13 minuten lopen.


Parking INDIGO Magnan

De Magnan parking is een openbare parkeergarage die zonder reservering toegankelijk is, met handsfree toegang geactiveerd via Indigo Neo. Het is gelegen op 6 minuten lopen van het Magnan strand.


Parking INDIGO Palais Mediterranée

Deze parkeergarage heeft een bevoorrechte locatie aan de Promenade des Anglais, met directe toegang tot een van de beroemdste straten van Nice en de nabijgelegen attracties. Het is perfect voor bezoekers die het stadscentrum willen verkennen of van de waterkant willen genieten.


Parking INDIGO Saleya

Gelegen nabij de Cours Saleya in het oude Nice, deze parkeergarage is ideaal voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de bloemenmarkt, lokale restaurants of het levendige nachtleven. De locatie maakt het de perfecte keuze voor degenen die willen duiken in het culturele en historische hart van Nice.


Door te kiezen voor een van deze parkings in Nice, profiteert u van concurrerende tarieven, transporttoegankelijkheid en een gunstige nabijheid tot het stadion van Nice.

Reserveer nu uw plek om gegarandeerd te zijn van een overdekte en betaalbare parkeerplaats dicht bij deze iconische locaties in Nice.


Plan uw bezoek en reserveer nu uw plek om de volledige ervaring van de Olympische Spelen 2024 in het Stadion van Nice te beleven!

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.