Parking Henri Ginoux

De parking Henri Ginoux is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de metrohalte Mairie de Montrouge.

Toegang voor auto's
93 Av. Henri Ginoux, 92120 Montrouge
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 1 uur
1,12 €
wo. 10 aug.
02:00
wo. 10 aug.
03:00
10 aug. - 10 aug. 2022
02:00 - 03:00
1,12 €
1,60 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Henri Ginoux?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Henri Ginoux, aan 93 Avenue Henri Ginoux - 92120 Montrouge, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Henri Ginoux, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap