Parking Mont d'Est Parc Relais

De parking Mont d’Est is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het winkelcentrum Arcades.

Toegang voor auto's
8 Bd du Mont d'Est, 93160 Noisy-le-Grand
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
9,60 €
ma. 28 nov.
19:45
di. 29 nov.
01:45
28 nov. - 29 nov. 2022
19:45 - 01:45
9,60 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Mont d'Est Parc Relais?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Mont d’est, aan 8 Boulevard du Mont d'Est - 93160 Noisy-le-Grandin tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Mont d’est te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
1.85 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • CamerabewakingCamerabewaking