Parking Joffre Saint-Thiébaut

De parking Joffre Saint-Thiébaut is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij is ideaal gelegen naast het winkelcentrum Saint Sébastien.

Auto toegang
22 Rue Grand Rabbin Haguenauer, 54000 Nancy, France
  • Uurboeking
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uur
-30%5,67 €
za. 25 jun.
02:45
za. 25 jun.
08:45
25 jun. - 25 jun. 2022
02:45 - 08:45
5,67 €
8,10 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Joffre Saint-Thiébaut betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Rijd u de parking Joffre Saint-Thiébaut, aan 22 Rue du Grand Rabbin Haguenauer - 54000 Nancy, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Joffre Saint-Thiébaut, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • AutoverhuurAutoverhuur