Parking Hôtel de Ville

De parking Hôtel de Ville is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij is ideaal gelegen naast het stadhuis van Caen.

Toegang voor auto's
16 Pl. Guillouard, 14000 Caen
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
5,04 €
zo. 25 sep.
04:30
zo. 25 sep.
10:30
25 sep. - 25 sep. 2022
04:30 - 10:30
5,04 €
7,20 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Hôtel de Ville?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Hôtel de Ville, aan 16 Place Louis Guillouard - 14000 Caen, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Hôtel de Ville, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit
  • VideoprotectieVideoprotectie