Parking Jean Rose 1

De parking Jean Rose 1 is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum van Meaux.

Auto toegang
23 Boulevard Jean Rose, 77100 Meaux, France
  • Uurboeking
Forfaitair bedrag 6 uur
0 €
vr. 1 jul.
21:45
za. 2 jul.
03:45
1 jul. - 2 jul. 2022
21:45 - 03:45
0 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Jean Rose 1 betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Rijd u de parking Jean Rose 1, aan 23 Boulevard Jean Rose - 77100 Meaux, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Jean Rose 1, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap