Menu icon

Parking Les Invalides

  • Lijst
  • Kaart
Champs Elysées
64 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris
Partner INDIGO
George V
103 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris
Partner INDIGO
Hoche
18 Av. Hoche, 75008 Paris
Partner INDIGO
Meridien-Etoile
81 Bd Gouvion-Saint-Cyr, 75017 Paris
Partner INDIGO
Pont Marie
48 Rue de l'Hôtel de ville, 75004 Paris
Partner INDIGO
Rennes Montparnasse
155 Rue de Rennes, 75006 Paris
Partner INDIGO
Saint-Germain des Prés
171 Bd Saint-Germain, 75006 Paris
Partner INDIGO
Saint-Sulpice
Pl. Saint-Sulpice, 75006 Paris
Partner INDIGO
Sébastopol
43 Bd de Sébastopol, 75001 Paris
Partner INDIGO
Sèvres Babylone
Rue Velpeau, 75007 Paris
Partner INDIGO

Parking Les Invalides

Parkeren Esplanade des Invalides 

De Esplanade des Invalides, genesteld in het 7e arrondissement van Parijs, biedt een majestueus kader tegenover het Hôtel des Invalides, een van de meest iconische monumenten van de lichtstad. Gebouwd in 1687 tijdens het bewind van Lodewijk XIV, diende dit gebouw oorspronkelijk als militair ziekenhuis en rusthuis voor oorlogsveteranen. Vandaag herbergt het musea en monumenten gewijd aan de Franse militaire geschiedenis, evenals het graf van Napoleon Bonaparte. 


De Esplanade, die dit jaar tijdens de Olympische Spelen de boogschiet- en para-boogschietevenementen organiseert, is een echt heiligdom waar geschiedenis, cultuur en topsport samenkomen. 


Parkeermogelijkheden in de buurt 

Parkeren INDIGO Sèvres Babylone: 17 min lopen - 1.4 km 

Parkeren INDIGO Saint Sulpice: 20 min lopen - 1.7 km 

Parkeren INDIGO Alma-George V: 22 min lopen - 1.6 km 

Parkeren INDIGO Saint Germain-des-Prés: 23 min lopen - 1.9 km 

Parkeren INDIGO Soufflot-Panthéon: 27 min lopen - 2.2 km 

Andere parkeerplaatsen zijn gelegen op loopafstanden variërend van 27 tot 32 min. 


Transferparkeerplaatsen 

Parkeren INDIGO George V - Vervoer M1: 11 min 

Parkeren INDIGO Étoile-Wagram - Vervoer M1: 14 min 

Parkeren INDIGO Haussmann-Printemps - Vervoer M13: 16 min 

Parkeren INDIGO Marché Saint-Honoré - Vervoer M1: 17 min 

Parkeren INDIGO Harlay-Pont Neuf - Vervoer RER C: 17 min 


Andere parkeermogelijkheden zijn beschikbaar met reistijden variërend van 18 tot 51 min, vind ze hier


 Naar de Esplanade des Invalides gaan Als u van plan bent om naar de Invalides te gaan, raden we u aan om van tevoren een parkeerplaats te reserveren om uw toegang tot het stadion te vergemakkelijken. 


Om uw komst naar de Invalides te vergemakkelijken, zijn de INDIGO-parkeergarages in de buurt van deze plek een eenvoudige en praktische oplossing om uw voertuig te parkeren. Met parkeerplaatsen direct naast het stadion, profiteert u van vele voordelen. 


Ontdek de INDIGO-parkeergarages die gemakkelijk toegankelijk zijn en dicht bij de Esplanade des Invalides liggen: 


INDIGO Sèvres Babylone Parking 

Deze parkeergarage, gelegen nabij de Invalides, biedt gemakkelijke toegang voor toeschouwers van de Olympische Spelen. Met aantrekkelijke tarieven en flexibele openingstijden is het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nabije en toegankelijke parkeerplaats. 


INDIGO Saint Sulpice Parking

Gelegen op een steenworp afstand van de Invalides, biedt deze parkeergarage een eenvoudige en praktische oplossing voor bezoekers die naar de Olympische locaties willen. Met aantrekkelijke tarieven en flexibele openingstijden is het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nabije en toegankelijke parkeerplaats. 


INDIGO Alma-George V Parking

Gelegen nabij de Invalides en de Seine, biedt deze parkeergarage bevoorrechte toegang voor toeschouwers van de Olympische competities. Dankzij de strategische locatie garandeert het een zorgeloze parkeerervaring tijdens de Olympische Spelen. 


INDIGO Saint Germain-des-Prés Parking

Deze parkeergarage, gelegen in de iconische wijk Saint Germain-des-Prés, biedt gemakkelijke toegang tot de Invalides en andere Olympische locaties. Met aantrekkelijke tarieven en flexibele openingstijden is het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nabije en toegankelijke parkeerplaats.


INDIGO Soufflot-Panthéon Parking 

Ideaal gelegen in de buurt van de Invalides, biedt deze parkeergarage gemakkelijke toegang voor toeschouwers van de Olympische Spelen. Met aantrekkelijke tarieven en flexibele openingstijden is het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nabije en toegankelijke parkeerplaats. Laat de stress van het parkeren in deze uitzonderlijke periode uw ervaring bij de Olympische Spelen niet bederven, en riskeer niet te laat te komen. 

Reserveer nu uw plaats in een van de INDIGO-parkeergarages in de buurt van de Esplanade des Invalides en bereid u voor op onvergetelijke momenten in het hart van de sportactie. Zoals alle drukbezochte plaatsen in Parijs, zijn de Invalides ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer van Parijs. 


Het wordt bediend door:

De RER C - Station "Invalides" 

Lijn 8 en lijn 13

Houd er rekening mee dat de volgende stations uitzonderlijk gesloten zullen zijn: Champs Elysées Clémenceau, Concorde en Tuileries.


Daarom wordt toeschouwers geadviseerd om voldoende reistijd in te plannen en vroegtijdig op de locaties van de competities aan te komen. 


Door te kiezen voor deze parkeergarages profiteren bezoekers niet alleen van optimale toegankelijkheid tot de competitielocaties, maar ook van gemoedsrust door het vermijden van de stress van het zoeken naar een parkeerplaats in het hart van Parijs tijdens deze periode. 


Reserveer nu uw INDIGO-parkeerplaats voor de Olympische Spelen 2024 en zorg voor een zorgeloze ervaring in het hart van de actie! 


Profiteer van dit uitzonderlijke evenement om de Invalides te ontdekken en de magie van de Olympische Spelen te beleven op een van de meest prestigieuze locaties van de Franse hoofdstad. Laat u meeslepen door de geschiedenis, emotie en passie die deze plaats doordrenkt van herinnering en authenticiteit. 

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.