Menu icon

Parking Stadion van Frankrijk

  • Lijst
  • Kaart
8 mai 1945
93200 Saint-Denis
Partner INDIGO
Aubervilliers Théatre
31 Rue Edouard Poisson, 93300 Aubervilliers
Partner INDIGO
Basilique
4 Pl. du Caquet, 93200 Saint-Denis
Partner INDIGO
Marché du Centre
5 Rue Pasteur, 93300 Aubervilliers
Partner INDIGO
Porte de Paris
Rue Danielle-Casanova, 93200 Saint-Denis
Partner INDIGO

Parking Stadion van Frankrijk

Parkeergelegenheid bij het Stade de France

Gelegen in Saint-Denis, is het Stade de France ontworpen door het architectenbureau Macary, Zublena, Regembal, Costantini. Het werd gebouwd om het FIFA Wereldkampioenschap voetbal in Frankrijk in 1998 te huisvesten en zal de Olympische Spelen van Parijs in 2024 verwelkomen. Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs transformeert het Stade de France, het grootste stadion van Frankrijk, in een olympisch stadion nadat het de afgelopen drie decennia gastheer is geweest van 's lands grootste sportevenementen. Reserveer uw parkeerplaats bij het Stade de France met Indigo Neo en geniet in alle rust van uw wedstrijd, concert of sportevenement!

Parkeerplaatsen in de buurt

  • INDIGO 8 mai 1945 Parkeergelegenheid: 33 minuten lopen - 2,6 km
  • INDIGO Basilique Parkeergelegenheid: 33 minuten lopen - 2,7 km
  • INDIGO Porte de Paris Parkeergelegenheid: 12 minuten lopen - 920 m

Park & Ride faciliteiten

  • INDIGO Magenta Parkeergelegenheid - Transport RER B: 16 minuten
  • INDIGO Louvre Samaritaine Parkeergelegenheid - Transport RER B & RER D: 17 minuten
  • INDIGO Sébastopol-Les Halles Parkeergelegenheid - Transport RER B & RER D: 19 minuten
  • INDIGO Patriarches Parkeergelegenheid - Transport RER B: 20 minuten
  • INDIGO Place Saint-Michel Parkeergelegenheid - Transport RER B: 20 minuten

Andere parkeerplaatsen zijn beschikbaar met reistijden variërend van 22 minuten tot 1 uur en 45 minuten. Vind ze hier.

Het Stade de France

Dankzij Indigo Neo kunt u eenvoudig parkeren op een parkeerplaats bij het Stade de France, gelegen in de wijk Plaine Saint-Denis, in de stad Saint-Denis, ten noorden van Parijs. De bouw van het Stade de France begon in 1995 ter voorbereiding op het hosten van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal van 1998. Het werd op 28 juli 1998 ingehuldigd, ter gelegenheid van een vriendschappelijke wedstrijd tussen Frankrijk en Spanje. Het eerste concert in het Stade de France vond plaats op 25 juli 1998, met de Rolling Stones.

Dit voetbalstadion is het grootste van Frankrijk. Het kan inderdaad meer dan 81.000 mensen herbergen tijdens wedstrijden, en meer dan 90.000 tijdens concerten. Het Stade de France organiseert tal van sportevenementen (FIFA Wereldkampioenschap, Zeslandentoernooi...) evenals grootschalige concerten (Céline Dion, AC/DC, Madonna, Johnny Hallyday...).

Hoe kom je bij het Stade de France?

Als u met de auto komt, vergeet dan niet om uw parkeerplaats bij het Stade de France te reserveren met Indigo Neo en profiteer van voordelige tarieven. U kunt ook uw auto in Parijs parkeren en het openbaar vervoer nemen. Het Stade de France is namelijk bereikbaar met de RER B en D, metrolijn 13 en tramlijn T8. Veel buslijnen maken het ook gemakkelijk om het stadion te bereiken.

Reserveer uw parkeerplaats bij het Stade de France met Indigo Neo

In afwachting van een komende wedstrijd of concert, aarzel niet om uw parkeerplaats bij het Stade de France te reserveren met Indigo Neo! Door in te loggen op onze website of rechtstreeks vanaf de mobiele app (beschikbaar op iPhone en Android), kunt u eenvoudig de gewenste parkeerplaats vinden en uw parkeerplaats van tevoren reserveren, wat u een betere prijs garandeert! Geen ticket meer nodig, Indigo Neo maakt parkeren gemakkelijker met handsfree toegang (Bluetooth, kentekenplaatherkenning...)!

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.