Menu icon

Parking Marina de Marseille

  • Lijst
  • Kaart
Bourse - Musée d'Histoire
1 Rue Reine Elisabeth, 13001 Marseille
Partner INDIGO
Les Terrasses du Port
9 Quai du Lazaret, 13002 Marseille
Partner INDIGO
Marseille Euromed
52 Quai du Lazaret, 13002 Marseille
Partner INDIGO

Parking Marina de Marseille

Parkeren Marina de Marseille

Voor de zeilwedstrijden van de Olympische Spelen 2024 zet Paris 2024 koers naar de Middellandse Zee, waardoor Marseille, een stad die van nature op de zee gericht is, de perfecte locatie is om deze wereldberoemde nautische competities te hosten. De Marina de Marseille, gelegen in Roucas-Blanc, is speciaal aangepast voor dit belangrijke evenement, en biedt uitzonderlijke zeilomstandigheden en een idyllische setting voor zowel deelnemers als toeschouwers.


Pendelparkings

INDIGO Parking Les Terrasses du Port - Vervoer Metro M2 + Bus 83: 22 min

INDIGO Parking Marseille Euromed - Vervoer Metro M2 + Bus 83: 21 min

INDIGO Parking Bourse - Historisch Museum - Vervoer Bus 83: 18 min


Parkeren nabij Marina de Marseille

De internationaal erkende ervaring van Marseille in het organiseren van nautische evenementen garandeert het succes van deze Spelen, terwijl de geplande landschapsaanleg voor de Roucas-Blanc Marina deze omvormt tot een opmerkelijke wedstrijdlocatie. Met ongeveer 7.000 m² aan nieuwe faciliteiten en een herinrichting van 17.000 m² aan buitenruimtes biedt de Marina een perfecte setting om de zeilwedstrijden van dichtbij te volgen.


De Marina geniet van een prachtige ligging aan de Corniche, waardoor het een adembenemend uitzicht biedt op de wedstrijden. Bovendien garanderen de ideale weersomstandigheden, met een constante wind en een gunstige kustconfiguratie, optimale raceomstandigheden voor de atleten.


INDIGO Parkings nabij Marina de Marseille

Om uw bezoek aan de Marina de Marseille te vergemakkelijken en volop te genieten van de Olympische Spelen 2024, ontdek onze nabijgelegen INDIGO parkings die exclusieve voordelen bieden:

INDIGO Parking Les Terrasses du Port

Op slechts enkele stappen van de Marina biedt deze parking gemakkelijke toegang voor toeschouwers.

INDIGO Parking Marseille Euromed

Dicht bij de bushalte "La Plage", biedt deze parking een praktische oplossing om naar de Marina te gaan.


Door te kiezen voor een van deze parkings in Marseille profiteert u van concurrerende tarieven, toegankelijkheid van vervoer en een gunstige nabijheid van de Marina de Marseille.

Reserveer nu uw plaats om gegarandeerd overdekt en betaalbaar parkeren te hebben dichtbij deze iconische plaatsen in de stad Marseille.


Plan uw bezoek en reserveer nu uw plaats om de opwinding van de Olympische Spelen 2024 aan de Marina de Marseille te ervaren!

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.