Menu icon

Parking Centre Aquatique

  • Lijst
  • Kaart
8 mai 1945
93200 Saint-Denis
Partner INDIGO
Basilique
4 Pl. du Caquet, 93200 Saint-Denis
Partner INDIGO
Louvre Samaritaine
1 Pl. du Louvre, 75001 Paris
Partner INDIGO
Magenta - Gare de l'Est
2 Sq. Alban Satragne, 75010 Paris
Partner INDIGO
Patriarches
4-6 Pl. Bernard Halpern, 75005 Paris
Partner INDIGO
Place Saint-Michel
25 Rue Francisque Gay, 75006 Paris
Partner INDIGO
Porte de Paris
Rue Danielle-Casanova, 93200 Saint-Denis
Partner INDIGO
Sébastopol
43 Bd de Sébastopol, 75001 Paris
Partner INDIGO

Parking Centre Aquatique

Parkeren Olympisch Aquatisch Centrum

Als de enige permanente sportfaciliteit die speciaal voor deze spelen is gebouwd, is het Aquatisch Centrum de essentiële locatie voor artistiek zwemmen, duiken en de kwalificatieronden van waterpolo, waarbij de meest prestigieuze atleten ter wereld samenkomen. 

Nabijgelegen parkings

Parking INDIGO Porte de Paris: 12 minuten lopen - 920 m
Parking INDIGO 8 mei 1945: 33 minuten lopen - 2.6 km
Parking INDIGO Basiliek: 33 minuten lopen - 2.7 km

Pendelparkings

Parking INDIGO Magenta - RER B vervoer: 16 min
Parking INDIGO Louvre Samaritaine - RER B OF RER D vervoer: 17 min
Parking INDIGO Sébastopol-Les Halles - RER B OF RER D vervoer: 19 min
Parking INDIGO Place Saint-Michel - RER B vervoer: 20 min
Parking INDIGO Patriarchen - RER B vervoer: 20 min

Er zijn meer parkings beschikbaar met reistijden variërend van 21 minuten tot 1u17, vind ze hier

Naast het evenement vertegenwoordigt het Aquatisch Centrum een duurzame investering voor de Seine-Saint-Denis en Frankrijk. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het gebied en het Franse zwemmen, is het uitgerust met twee tijdelijke 50 meter baden en kan het tot 5.000 toeschouwers tijdens de Spelen herbergen, terwijl het een meer geschikte configuratie biedt voor de inwoners na het evenement. Het Aquatisch Centrum heeft het geluk dicht bij de spelsites te liggen: Stade de France, Arena La Chapelle, Olympisch en Paralympisch Dorp, Schietstand La Courneuve, Klimsite Bourget. 

Olympisch Aquatisch Centrum: Ervaar de Olympische Spelen 2024 

Met een laag-koolstof ontwerp, is het Aquatisch Centrum een model van stedelijke ecologie. Zijn houten structuur en dak bedekt met fotovoltaïsche panelen maken het een van de grootste stedelijke zonneboerderijen van Frankrijk, zorgen voor zijn energie-onafhankelijkheid. Bovendien geeft de interieurinrichting de voorkeur aan gerecycleerde materialen en Franse knowhow in milieuprestaties. 

Naar het Olympisch Aquatisch Centrum gaan Om te parkeren in een overdekte parkeergarage dicht bij deze iconische locatie tegen een gereduceerde prijs, hoeft u alleen maar te vergelijken en te kiezen uit de vele beschikbare aanbiedingen tegen een gereduceerde prijs op Indigo Neo. 

Om uw komst naar het Olympisch Aquatisch Centrum te vergemakkelijken, ontdek onze nabijgelegen INDIGO parkeergarages, ontworpen om uw ervaring nog aangenamer te maken: 

Om toegang te krijgen tot het Aquatisch Centrum zijn verschillende vervoersopties beschikbaar: RER D - Station "Stade de France Saint-Denis" Metro 14 - Station "Pleyel" Echter, om een vlotte ervaring te garanderen, raden wij toeschouwers aan om voldoende reistijd te plannen en vroeg op de wedstrijdlocatie aan te komen. 

Door uw parkeerplaats bij INDIGO te reserveren, profiteert u van gemoedsrust, wetende dat uw voertuig in goede handen is. Laat parkeren geen obstakel worden tijdens deze speciale periode! 

Reserveer nu uw parkeerplaats bij INDIGO en concentreer u op de onvergetelijke momenten die u zult beleven in het Olympisch Aquatisch Centrum. 

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.