Menu icon

Parking Arena Porte de la Chapelle

  • Lijst
  • Kaart
Euronord Lariboisière
Parking Indigo - Euronord Lariboisière, 1 Bis Rue Ambroise Paré, 75010 Paris
Partner INDIGO
Le Parks
157 Bd Macdonald, 75019 Paris
Partner INDIGO
Magenta - Gare de l'Est
2 Sq. Alban Satragne, 75010 Paris
Partner INDIGO
Parc de la Villette Nord - Cité des Sciences
61 Bd Macdonald, 75019 Paris
Partner INDIGO

Parking Arena Porte de la Chapelle

 

Parkeren bij Arena Porte de la Chapelle

Dit is niet zomaar een stadion; het is een eco-verantwoorde arena! Als je naar Arena Porte de la Chapelle gaat, is het ongetwijfeld om een toernooi bij te wonen in een van de disciplines die worden beoefend tijdens de periode van de Olympische Spelen. Indigo Neo helpt je bij het vinden van parkeergelegenheid die toegankelijk is voor Arena Porte de la Chapelle. Vermijd de drukte en parkeer eenvoudig met Indigo Neo!

Parkeermogelijkheden in de buurt

INDIGO Le Parks Parkeren: 24 minuten lopen - 2 km

INDIGO Euronord-Lariboisière Parkeren: 29 minuten lopen - 2.4 km

INDIGO Parc de la Villette noord / Cité des sciences Parkeren: 31 minuten lopen - 2.5 km

INDIGO Magenta Parkeren: 33 minuten lopen - 2.7 km

Park & Ride-opties

INDIGO Haussmann-Galeries Lafayette Parkeren - M12 Transport: 20 min

INDIGO Haussmann-Printemps Parkeren - M12 Transport: 21 min

INDIGO Porte de Paris Parkeren - M13 & T3b Transport: 22 min

INDIGO Palais de Justice Parkeren - T3b Transport: 22 min

INDIGO Basilique Parkeren - M13 Transport: 24 min

Er zijn extra parkeermogelijkheden beschikbaar met reistijden variërend van 27 tot 35 minuten, vind ze hier.


Arena Porte de la Chapelle: Ervaar de Olympische Spelen van 2024

Arena Porte de la Chapelle is een eco-ontworpen en veelzijdige parel, klaar om een blijvende indruk achter te laten ver voorbij de Olympische Spelen van 2024. Gelegen in het hart van Noord-Parijs, ontwaakt dit nieuwe culturele centrum om dagelijks een overvloed aan culturele en sportieve evenementen aan te bieden aan zijn bezoekers. Ontworpen als een dynamische en inclusieve leefruimte, omarmt Arena Porte de la Chapelle zijn gemeenschap door een verscheidenheid aan sport- en culturele activiteiten aan te bieden die toegankelijk zijn voor iedereen.

Met een modulaire capaciteit van 8.000 zitplaatsen na de Spelen, verrijkt dit etablissement het Parijse landschap door een platform te bieden voor hoogwaardige sportevenementen en shows. Sinds 2023 is het het bastion geworden van Paris Basketball, dat zijn supporters op het ritme van de actie laat meeleven.

Arena Porte de la Chapelle onderscheidt zich door haar toewijding aan het milieu. Met 80% van haar oppervlakken beplant en architectuur bekleed met recyclebaar aluminium, belichaamt ze een duurzame visie op stedelijke planning. Grotendeels vervaardigd uit bio-sourced materialen, waaronder hout, luidt ze een nieuw tijdperk in van natuurvriendelijke bouw. Universele toegankelijkheid staat centraal in haar ontwerp en garandeert elke bezoeker een ongehinderde ervaring, van de grote zaal tot het panoramische terras met uitzicht over het geheel.


Naar Arena Porte de la Chapelle

Om je bezoek aan Arena Porte de la Chapelle te vergemakkelijken, ontdek onze nabijgelegen INDIGO-parkeerplaatsen, ontworpen om je ervaring nog aangenamer te maken:

INDIGO Euronord-Lariboisière Parkeren

Gelegen in de wijk Lariboisière van Parijs, is deze parkeerplaats op 29 minuten lopen van Arena Porte de la Chapelle. Het ligt niet ver van Gare du Nord en Gare de l'Est.

INDIGO Le Parks Parkeren

Gelegen in het 13e arrondissement van Parijs, is deze parkeerplaats op 24 minuten lopen van Arena Porte de la Chapelle. Het ligt in de buurt van de François Mitterrand Bibliotheek.

INDIGO Magenta Parkeren

Gelegen in het 10e arrondissement van Parijs, is deze parkeerplaats op 33 minuten lopen van Arena Porte de la Chapelle. Het ligt ook dicht bij Gare de l'Est.

INDIGO Parc de la Villette Nord / Cité des Sciences Parkeren

Gelegen in het 19e arrondissement van Parijs, is deze parkeerplaats op 31 minuten lopen van Arena Porte de la Chapelle. Deze parkeerplaats bedient ook Parc de la Villette en Cité des Sciences.

Door een van deze INDIGO-parkeerplaatsen te kiezen, kies je voor gemak en gemoedsrust tijdens je bezoek aan Arena Porte de la Chapelle. Reserveer nu je parkeerplaats in een overdekte parkeergarage en maak je klaar om onvergetelijke momenten te beleven in het hart van de actie.

Net als alle drukbezochte locaties in Parijs wordt de Arena ook breed bediend door het Parijse openbaar vervoersnetwerk. Het wordt bediend door:

  • Metro 12 - "Porte de la Chapelle" Station (Metro 12, Tram T3b).

Echter, om het uitzonderlijk hoge verkeer op dit station te vermijden, wordt toeschouwers ten zeerste aangeraden om, indien mogelijk, de "Rosa Parks" -station (RER E) te prioriteren.

We raden ten zeerste aan om voldoende reistijd te plannen en ruim op tijd op de wedstrijdlocatie aan te komen.

Mis de kans niet om hoogwaardige culturele en sportevenementen bij te wonen in dit nieuwe complex. Reserveer nu je INDIGO-parkeerplaats en beleef onvergetelijke momenten in Arena Porte de la Chapelle.

Uw betalingen zijn 100% veilig

Maak u geen zorgen, wij volgen alle geldende veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw bankgegevens. We werken samen met Ingenico (https://www.ingenico.com), de wereldleider op het gebied van betaaloplossingen.

Onze belofte aan u

  • Annulatie tot 1 uur voor de start van de reservatie
  • Automatische facturatie per e-mail
  • Veilige betalingen
Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2024 Indigo Neo.