Parking Quai d'Arenc

De parking Quai d’Arenc is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het Dock des Suds.

Toegang voor auto's
2 Bd Euromediterranée Quai d'Arenc, 13002 Marseille
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
9,52 €
zo. 25 sep.
03:00
zo. 25 sep.
09:00
25 sep. - 25 sep. 2022
03:00 - 09:00
9,52 €
13,60 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Quai d'Arenc?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Quai d'Arenc aan 39 Rue de Chanterac - 13002 Marseillein tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Quai d'Arenc te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit
  • ToilettenToiletten
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig
  • ParapluParaplu
  • VideoprotectieVideoprotectie