Parking Centre Ville

De parking Centre Ville is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het station van Antony.

Auto toegang
Voie Nouvelle
Parkeergelegenheid zonder reserveringGaan
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Centre Ville betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Bij uw aankomst op de parking Centre Ville, gelegen te Voie Nouvelle - 92160 Antony, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u terug op de parking Centre Ville bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, rijdt u naar de slagboom van de uitgang Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom gaat omhoog zonder dat u iets hoeft te doen Druk bij problemen op de intercom en neem contact op met de par

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Kentekenherkenning
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • CarwashCarwash
  • ParapluParaplu
  • VideobewakingVideobewaking