Parking Marché

De parking Marché is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij is ideaal gelegen in de Marché de Nogent.

Toegang voor auto's
Rue Thiers, 94130 Nogent-sur-Marne
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
5,67 €
vr. 2 dec.
15:00
vr. 2 dec.
21:00
2 dec. - 2 dec. 2022
15:00 - 21:00
5,67 €
8,10 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Marché ?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Centre, gelegen te 12 rue Thiers - 94130 Nogent-sur-Marne, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Centre bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, rijdt u naar de slagboom van de uitgang Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom gaat omhoog zonder dat u iets hoeft te doen Druk bij problemen op de intercom en neem contact op met de parki

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit