Parking Place Praslin

De parking Place Praslin is een openbare parking zonder reservering toegankelijk met de Hands on Wheel app van Indigo Neo. Hij is ideaal gelegen in hartje van het Île Saint-Etienne.

Toegang voor auto's
5 Pl. Praslin, 77000 Melun
Parkeren mogelijk via reservatieGaan
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Place Praslin?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Place Praslinaan 5 Place Praslin - 77000 Melunin tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Place Praslinte voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit