Parking Triangle

De parking Triangle is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het winkelcentrum Polygone.

Toegang voor auto's
All. Jules Milhau, 34000 Montpellier
  • Maandelijks abonnement
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Triangle?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Triangle, aan 9 rue du jeu de ballon - 34000 Montpellier, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Triangle, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig
  • CarwashCarwash
  • CamerabewakingCamerabewaking