Parking Alma

De parking Alma is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het Universitair ziekenhuis Sint-Lukas.

Toegang voor auto's
Lenneke Marelaan 2, 1932 Zaventem
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
5,40 €
wo. 17 aug.
03:30
wo. 17 aug.
09:30
17 aug. - 17 aug. 2022
03:30 - 09:30
5,40 €
6 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Alma?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Alma, aan Lenneke Marelaan 2, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Alma, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Tijdschema
24u24 7d7