Parking Jean Jaurès

De parking Jean Jaurès is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij is ideaal gelegen in het centrum van Herstal.

Toegang voor auto's
Pl. Jean Jaurès, 4040 Herstal
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
4 €
zo. 7 aug.
21:45
ma. 8 aug.
03:45
7 aug. - 8 aug. 2022
21:45 - 03:45
4 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Jean Jaurès?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Herstal Jean Jaurès, aan Place Jean Jaurès 35 - 4040 Herstal, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Herstal Jean Jaurès, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
3.2 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap