Parking Gernsback

De parking Gernsback is een openbare parking zonder reservering en open voor maandabonnement. Hij is ideaal gelegen naast het LuxExpo The Box congrescentrum en het Luxexpo tramstation.

Toegang voor auto's
32 Rue Hugo Gernsback, 1947 Luxembourg
  • Maandelijks abonnement
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Gernsback?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Gernsback aan Rue Hugo Gernsback - 1855 Luxembourg in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Gernsback te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
2.2 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit
  • ToilettenToiletten
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • ParapluParaplu
  • VideoprotectieVideoprotectie