Parking GHV

De parking GHV is een openbare parking zonder reservering toegankelijk met de Hands on Wheel app van Indigo Neo. Hij is ideaal gelegen binnen het winkelcentrum Galerie de l’Hotel de Ville.

Toegang voor auto's
Pl. de la Comédie, 51000 Châlons-en-Champagne
Parkeren mogelijk via reservatieGa
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking GHV?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking GHV, aan 2 Rue du Gantelet 51000 Châlons-en-Champagne in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking GHV te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt
  • Herstelling voertuigHerstelling voertuig
  • ParapluParaplu
  • CamerabewakingCamerabewaking