Parking Louvre Samaritaine

De parking Louvre Samaritaine is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het Louvre.

Auto toegang
1 Place du Louvre, 75001 Paris, France
  • Uurboeking
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uur
-30%20,16 €
zo. 26 jun.
16:30
zo. 26 jun.
22:30
26 jun. - 26 jun. 2022
16:30 - 22:30
20,16 €
28,80 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Louvre Samaritaine betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Rijd u de parking Louvre Samaritaine, aan 1 Place du Louvre - 75001 Paris, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Louvre Samaritaine, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • ToilettenToiletten
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt