Parking Castorama Grenelle

De parking Castorama Grenelle is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Eiffeltoren.

Toegang voor auto's
15 boulevard de Grenelle - 75015 Paris
Castorama Grenelle

Reservatie

Profiteer van voordelige parkeerperiodes.


Hoe kom ik in parking Castorama Grenelle?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Begeef u naar de ingang van de parking gelegen te 15 boulevard de Grenelle, 75015 Parijs Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; ga naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon. Zodra u in de parking bent, parkeert u zich waar u maar wil: aan u de keuze Om de parking te voet te verlaten, volgt u de Castorama-bewegwijzering

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Ga de parking binnen via de ingang van Castorama Grenelle Tijdens de sluitingsuren van de winkel kunt u via een Indigo Neo-digicode op de rechterdeur binnen: tik de code van uw huidige reservering/abonnement in (te raadplegen in de app) Daal af naar de parking via de liften Zodra u in uw voertuig bent gestapt, zet u zich voor de uitgangspoort Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; ga naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Toegangsmogelijkheden
Bluetooth
Maximale hoogte
1.9 m
Openingsuren
24u24 7d7

De winkel beantwoordt uw vragen

Informatie

Meer informatie nodig? Een medewerker in de winkel kan uw vragen beantwoorden.

Meer info
FAQBlogDeveloper Portal
Info
Cookiebeheer
Privacybeleid
Een vraag?
Stel uw vraag


Facebook iconLinkedin iconTwitter (x) icon
play store logoapp store logo
Copyright © 2023 Indigo Neo.