Parking Castorama Grenelle

De parking Castorama Grenelle is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Eiffeltoren.

Toegang voor auto's
15 boulevard de Grenelle - 75015 Paris
Castorama Grenelle
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uur
13 €
di. 5 jul.
20:45
wo. 6 jul.
02:45
5 jul. - 6 jul. 2022
20:45 - 02:45
13 €
18 €

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor deze parking.

100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Castorama Grenelle?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Begeef u naar de ingang van de parking gelegen te 15 boulevard de Grenelle, 75015 Parijs Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; ga naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon. Zodra u in de parking bent, parkeert u zich waar u maar wil: aan u de keuze Om de parking te voet te verlaten, volgt u de Castorama-bewegwijzering

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Ga de parking binnen via de ingang van Castorama Grenelle Tijdens de sluitingsuren van de winkel kunt u via een Indigo Neo-digicode op de rechterdeur binnen: tik de code van uw huidige reservering/abonnement in (te raadplegen in de app) Daal af naar de parking via de liften Zodra u in uw voertuig bent gestapt, zet u zich voor de uitgangspoort Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon; ga naar de Indigo Neo-app; Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7