Parking Ternes

De parking Ternes is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het Place des Ternes.

Toegang voor auto's
38 Av. des Ternes, 75017 Paris
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
18,06 €
zo. 14 aug.
16:00
zo. 14 aug.
22:00
14 aug. - 14 aug. 2022
16:00 - 22:00
18,06 €
25,80 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Ternes?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Ternes, gelegen te 38 Avenue des Ternes - 75017 Paris, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Ternes, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
1.85 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap