Parking Théâtre

De parking Théâtre is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij is ideaal gelegen naast het theater L’Odysée.

Toegang voor auto's
10 Rue du Président Wilson, 24000 Périgueux
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
4,48 €
ma. 28 nov.
19:45
di. 29 nov.
01:45
28 nov. - 29 nov. 2022
19:45 - 01:45
4,48 €
6,40 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Théâtre?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Théâtre, aan 10 Rue du Président Wilson - 24000 Périgueux, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Théâtre, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • CamerabewakingCamerabewaking