Parking Ector Nice Côte d'Azur T2

Ector - Aéroport Nice Côte d'Azur biedt een voiturierdienst aan de luchthaventerminal. Uw voertuig wordt vervolgens geparkeerd in een beveiligde parking.

Toegang voor auto's
Nice côte d'azur T2 - 06200 Nice
Ector Nice Côte d'Azur T2
Parkeren mogelijk via reservatieGaan
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Ector Nice Côte d'Azur T2?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Na uw reservering en om de aanwezigheid van uw valet te garanderen, stuurt u een e-mail naar de ECTOR-klantenservice op hello@ectorparking.com met uw retourvlucht- of treinnummer, evenals uw mobiele telefoonnummer. Als uw gegevens niet zijn geregistreerd door de ECTOR-klantenservice, wordt uw reservering geannuleerd. Bel, de dag van uw vertrek, 15 minuten voor het begin van uw ECTOR-reservering, naar uw voiturier op het nummer +33 9 73 72 88 50 om uw komst te bevestigen en met hem een specifieke ontmoetingsplaats op het station of de luchthaven af te spreken Opgelet: u moet dit nummer (+33 9 73 72 88 50) bellen vanaf de lijn waarvan u het nummer hebt opgegeven in uw Indigo Neo-account: dit om ervoor te zorgen dat uw oproep wel degelijk bij uw voiturier terechtkomt en niet bij een andere Zodra de ontmoetingsplaats is vastgelegd, treft u er uw voiturier aan U stelt samen snel een "plaatsbeschrijving" op van het voertuig en u overhandigt hem de sleutels en papieren van uw voertuig.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Bel zodra u kunt, wanneer u uit de trein of het vliegtuig stapt, naar uw voiturier op het nummer +33 1 86 76 68 51 om uw aankomst te bevestigen en een ontmoetingsplaats af te spreken Opgelet: u moet dit nummer (+33 1 86 76 68 51 ) bellen vanaf de lijn waarvan u het nummer hebt opgegeven in uw Indigo Neo-account: dit om ervoor te zorgen dat uw oproep wel degelijk bij uw voiturier terechtkomt en niet bij een andere Uw voiturier zal u daarna uw voertuig, de sleutels en de papieren ervan terugbezorgen Reis met een gerust hart: in geval van vertraging van uw trein of uw vlucht, zal Ector hier in real-time op de hoogte worden gebracht en zich erop afstemmen

Waar kan ik parkeren?

Door de voiturier geparkeerd voertuig

Soorten toegang
E-ticket
Maximale hoogte
1.9 m

De beschikbare uitrusting

  • VideobewakingVideobewaking