Parking Commanderie

De parking Commanderie is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het centrum van Bilzen.

Toegang voor auto's
Romboutstraat 17, 3740 Bilzen
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
1,70 €
zo. 25 sep.
03:15
zo. 25 sep.
09:15
25 sep. - 25 sep. 2022
03:15 - 09:15
1,70 €
2 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Commanderie?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Commanderie, aan Romboutstraat 17 - 3740 Bilzen Antwerpen, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Commanderie, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
2 m

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit