Parking Up-site

De parking Up-Site is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 8 minuten loopafstand van het station Brussel-Noord.

Toegang voor auto's
Willebroekkaai 35, 1000 Bruxelles
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
14,04 €
ma. 26 sep.
17:45
ma. 26 sep.
23:45
26 sep. - 26 sep. 2022
17:45 - 23:45
14,04 €
15,60 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Up-site?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Up-Site, gelegen te Quai de Willebroek 35 - 1000 Bruxelles, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Up-Site bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteitToegang voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt