Parking Capucins

De parking Capucins is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum van Compiègne.

Toegang voor auto's
2 Rue des Capucins, 60200 Compiègne
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
4,06 €
ma. 28 nov.
05:30
ma. 28 nov.
11:30
28 nov. - 28 nov. 2022
05:30 - 11:30
4,06 €
5,80 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Capucins?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Capucins aan 2 Rue des Capucins - 60200 Compiègne in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Capucins te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • CamerabewakingCamerabewaking