Parking Brunfaut

De parking Brunfaut is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de metrohalte Comte de Flandre.

Auto toegang
Rue Fernand Brunfaut 18 - 1080 Molenbeek
  • Uurboeking
Forfaitair bedrag 6 uur
-10%10,80 €
za. 25 jun.
02:30
za. 25 jun.
08:30
25 jun. - 25 jun. 2022
02:30 - 08:30
10,80 €
12 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Brunfaut betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Bij uw aankomst op de parking Brunfaut, gelegen te Rue Fernand Brunfaut 18 - 1080 Molenbeek, rijdt u tot voor de slagboom Neem geen ticket: uw kentekenplaat wordt automatisch gescand en herkend, waarna de slagboom omhoog gaat zonder dat u iets hoeft te doen Indien uw kentekenplaat niet goed wordt gelezen, gaat u naar de Indigo Neo-app en klikt op uw huidige reservering in de rubriek "Mijn reserveringen ": u vindt er een QR-code die u aan de terminal toont om de slagboom omhoog te doen.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u de parking Brunfaut, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Kentekenherkenning
Maximale hoogte
2 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap