Parking HEMA Turnhout

De parking HEMA is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt van Turnhout.

Toegang voor auto's
Leopoldstraat 9, 2300 Turnhout
  • Maandelijks abonnement
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking HEMA Turnhout?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking HEMA, gelegen te Leopoldstraat 9, 2300 Turnhout, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking HEMA bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24u24 7d7