Parking Centrum Sint-Truiden

De parking Sint-Truiden Centrum is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden.

Toegang voor auto's
Sluisberg 5, 3800 Saint-Trond
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
7,30 €
vr. 2 dec.
14:45
vr. 2 dec.
20:45
2 dec. - 2 dec. 2022
14:45 - 20:45
7,30 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Centrum Sint-Truiden ?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Sint-Truiden Centrum, gelegen te Sluisberg 5, 3800 Sint-Truiden, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Sint-Truiden Centrum bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Toegangsmogelijkheden
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
2.4 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • CarwashCarwash