Parking Erasme

De parking Erasme is een openbare parking met mogelijkheid tot maandabonnementen. Hij bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de metrohalte Erasme.

Auto toegang
Lennikse baan 806 - 1070 Anderlecht
  • Maandelijks abonnement
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 assistentie

Hoe kan ik de parking Erasme betreden?

Toegangsgids

Hoe kan ik tot de parking toegang hebben?

Bij uw aankomst op de parking Erasme, gelegen te Lennikse baan 806, 1070 Anderlecht, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig ophalen?

Wanneer u terug op de parking Erasme bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Smartphone (Bluetooth)
Maximale hoogte
1.9 m
Tijdschema
24/7

Accomodatie

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap