Parking Promenade Nieuwpoort

De parking Promenade Nieuwpoort is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de tramhalte Nieuwpoort Bad.

Toegang voor auto's
Dienstweg Havengeul 12a, 8620 Nieuport
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
13,20 €
wo. 10 aug.
04:30
wo. 10 aug.
10:30
10 aug. - 10 aug. 2022
04:30 - 10:30
13,20 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Promenade Nieuwpoort?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Promenade Nieuwpoort, gelegen te Dienstweg havengeul 12A, 8620 Nieuwpoort, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Promenade Nieuwpoort bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
2.1 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt