Parking Les Tilleuls Andenne

De parking Les Tilleuls is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij bevindt zich op 7 minuten loopafstand van het Andenne Arena.

Toegang voor auto's
Rue Brun 1, 5300 Andenne
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
4,40 €
ma. 15 aug.
21:00
di. 16 aug.
03:00
15 aug. - 16 aug. 2022
21:00 - 03:00
4,40 €
6,30 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Les Tilleuls Andenne?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Bij uw aankomst op de parking Les Tilleuls, gelegen te Rue Brun 1, 5300 Andenne, rijdt u tot voor de slagboom Activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u terug op de parking Les Tilleuls bent: Ga binnen via een van de voetgangerswegen die zijn uitgerust met een Indigo Neo-digicode Toets de in uw Indigo Neo-app staande code in Klik op uw huidige sessie om deze code te raadplegen Zodra u terug in uw voertuig bent gestapt, activeer de Bluetooth-functie van uw telefoon - ga naar de Indigo Neo-app - Om de salgboom to openen of te sluiten, klikt u op het Bluetooth icoon in het hoofdscherm en vervolgens op de knop"Inrijden" of "Uitrijden" in uw reserving of abonnement. U kunt de Bluetooth-knoppen sluitendoor opnieuw te klikken op het Bluetooth-Icoon.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Maximale hoogte
2.1 m

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap