Parking Munoa

Bent u geïnteresseerd in een parkeerkaart, neem dan contact op met gestiondeclientes.es@group-indigo.com of bel 91 556 64 09.

Toegang voor auto's
Amezti Kalea, 3, 20800 Zarautz, Guipuscoa
  • Tijdsreservatie
Forfaitair bedrag 6 uren
7,14 €
ma. 28 nov.
21:00
di. 29 nov.
03:00
28 nov. - 29 nov. 2022
21:00 - 03:00
7,14 €
10,20 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Munoa?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Munoa, aan Amezti Kalea, 3 - 20800 Zarautz, in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Munoa, te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije plaatsen

Toegangsmogelijkheden
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
2.1 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met beperkte mobiliteitToegang voor personen met beperkte mobiliteit
  • ToilettenToiletten