Parking Markt Tervuren

De parking Markt Tervuren is een openbare parking met mogelijkheid tot reservering en maandabonnementen. Hij is ideaal gelegen in het centrum van Tervuren.

Toegang voor auto's
Markt 7 b/7b, 3080 Tervuren
  • Tijdsreservatie
  • Maandelijks abonnement
Forfaitair bedrag 6 uren
4,50 €
wo. 10 aug.
20:15
do. 11 aug.
02:15
10 aug. - 11 aug. 2022
20:15 - 02:15
4,50 €
Hier reserveren
100% veilige betaling
Ticketvrije toegang
24/7 helpdesk

Hoe kom ik in parking Markt Tervuren?

Toegangsgids

Hoe heb ik toegang tot de parking met mijn voertuig?

Rijd u de parking Markt Tervuren aan Markt 7 - 3080 Tervuren in tot vóór de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen: uw kenteken wordt automatisch gelezen en herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen, zowel bij het in- als bij het uitrijden. Indien uw kenteken niet goed wordt gelezen, open dan de Indigo Neo-app en klikt u op uw lopende reservering onder “Mijn reserveringen”: hier vindt u een QR-code die u voor de ticketgever moet houden om de slagboom te openen.

Hoe kan ik mijn voertuig terug ophalen?

Wanneer u de parking Markt Tervuren te voet probeert te bereiken, voert u een van de toegangspunten voor voetgangers in die is uitgerust met een Indigo Neo-digicode, kiest u de code die beschikbaar is in uw Indigo Neo-toepassing. Om het te bekijken, klikt u op uw huidige sessie. Zodra uw voertuig is hersteld, gaat u je voor de uitgang staan. Uw kentekenplaat wordt op dezelfde manier herkend als de ingang en de slagboom gaat open zonder enige actie van uw kant. In geval van problemen, drukt u op de intercom en neemt u contact op met de parkeeragent.

Waar kan ik parkeren?

Vrije keuze van plaats

Soorten toegang
Nummerplaatherkenning
Maximale hoogte
2.1 m
Tijdschema
24u24 7d7

De beschikbare uitrusting

  • Toegang voor personen met een handicapToegang voor personen met een handicap
  • Elektrisch oplaadpuntElektrisch oplaadpunt